Zeeland Aanhangwagens
Uw keuze:

Verhuur

Toon als:

Aanhanger huren in Zeeland? Dit doet u bij Zeeland Aanhangwagens!

Transporters

Diverse autotransporters, motortrailers en boottrailers te huur!

Details en opties

Aanhangwagen verhuur

Heeft u tijdelijk een aanhangwagen nodig? Huur een aanhangwagen bij Zeeland Aanhangwagens. Wij hebben een ruim aanbod verhuur aanhangwagens waardoor we voor elke klus een passende aanhangwagen kunnen aanbieden. Geeft u bijvoorbeeld een feestje maar beschikt u over onvoldoende koelruimte? Huur dan een koelaanhanger. Daarnaast hebben wij ook gesloten aanhangers voor bijvoorbeeld een overhuizing of een open aanhanger voor het vervoeren van tuinafval. Kortom voor elk soort transport probleem bieden wij een passende oplossing. Ook voor de gene zonder een BE-rijbewijs hebben wij aanhangwagens te huur, een aantal van onze verhuur aanhangers mogen namelijk ook door iemand getrokken worden met alleen een B-rijbewijs. 

Aanhanger huren in Zeeland?

Bent u woonachtig in de provincie Zeeland of tijdelijk actief in de provincie Zeeland en heeft u een aanhangwagen nodig? Dan bent u bij Zeeland Aanhangwagens aan het juiste adres. Met onze vestigingen in Middelburg en Terneuzen zijn wij voor de gehele provincie Zeeland binnen 1 uur bereikbaar. Bij ons vindt u een aanbod verhuur aanhangwagens zoals u deze nergens anders vindt, wij hebben onder andere: plateauwagens, bakwagens, gesloten aanhangers, machinetransporters, autoambulances, motortrialers, boottrailers, paardentrailers, koelaanhangers en bagagewagens in onze verhuurvloot. 

Een veilige en gezonde aanhangwagen

Onze verhuur aanhangwagens worden goed onderhouden. Al deze aanhangwagens krijgen minimaal 1x per 6 maanden een uitgebreide onderhoudsbeurt. Daarnaast worden de aanhangwagens bij terugkomst uitgebreid gecontroleerd op schades en eventuele slijtage. Mocht de aanhangwagen niet meer in gezonde staat verkeren wordt de aanhangwagen uiteraard eerst gerepareerd en indien nodig vervangen.