Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens

Kalf Trailers

Kalf Trailers

Kalf Trailers is één van de Nederlandse topmerken op het gebied van boottrailers. Het merk beschikt over een eigen ontwikkel- en productieafdeling gelegen in Lelystad. Vanuit hier leveren zij uitsluitend aan geselecteerde dealers in Nederland en Europa.

Zeeland Aanhangwagens is één van de trotse dealers van Kalf Trailers.

Kalf boottrailer

Kalf boottrailers biedt twee lijnen aan in het assortiment. Een basic lijn en een luxe lijn. Zo is er in verschillende prijssegmenten wat te kiezen. Alle trailers worden standaard uitgevoerd met een motorbootpakket. Maar er zijn diverse trailers voor verschillende soorten boten. Natuurlijk helpen we je graag.

De Kalf luxe lijn trailers hebben vele extra's, zoals de geknikte dwarsbalken, RVS remkabels, robuuster frame, makkelijk verstelbaar, blauwe striping. De geremde luxe lijn trailers worden standaard voorzien van schokdempers, Goliath zelf remmende lier en een spoelnippel aansluiting op de as. 

Kalf bootblokken

Naast trailers van Kalf bieden we in ons assortiment ook bootblokken aan van Kalf Trailers. De verrijdbare bootblokken zijn ideaal voor vervoer van boten in bijvoorbeeld een werkplaats of loods.

Voordelen Kalf Trailers

  • Oerdegelijke trailers en blokken van Nederlandse kwaliteit.
  • Scherp geprijsde trailers met mogelijkheden tot uitbreiding.
  • Ruim aanbod aan trailers voor diverse boten.

Kalf trailers boottrailer kopen bij Zeeland Aanhangwagens

Als officiële dealer van Kalf Trailers kunt u bij ons terecht voor al het aanbod van Kalf. Wij kunnen voor jou een bestelling plaatsen bij de Dealer. Bekijk ons aanbod op de website of neem contact met ons op

56903