Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens

Kipper aanhanger

De kipper aanhanger is de ideale aanhanger voor gemakkelijk vervoer en snel laden en lossen. Een geliefde aanhanger onder de kenners, en ook onder het team van Zeeland Aanhangwagens. Wij hebben ten alle tijden een ruim assortiment kippers beschikbaar.

WAT IS EEN KIPPER AANHANGER?

Een kipper aanhangwagen is zoals de naam al doet vermoeden een aanhangwagen met de mogelijkheid om te kantelen. Dit doormiddel van een hydraulisch systeem aan de laadbak. Hierdoor is de kipper aanhangwagen de ideale aanhanger voor het laden en lossen van materiaal. Vooral materialen zoals zand, grind en stenen. Deze kunnen met de kiep functie direct worden gelost op de juiste plek. Zo hoef je niet met scheppen in de weer te gaan. Afhankelijk van het type kipper kun je verschillende kanten uit kantelen.

KIEP AANHANGWAGEN

Een andere naam voor de kipper aanhanger is ook wel een kiep aanhangwagen, dit door zijn mogelijkheid om de laadbak te kiepen. Of je het nu een kipper of een kiep aanhangwagen noemt, de functie blijft hetzelfde.

ONS ASSORTIMENT KIPPER AANHANGWAGENS

Wij hebben ten alle tijden een ruim aanbod kipper aanhangwagens beschikbaar. In ons assortiment vindt je diverse kippers met verschillende laadvermogens en kiep mogelijkheden. Ook zijn al onze kippers mogelijk uit te breiden met diverse accessoires en uitbreidingen. Ons team staat klaar om je te helpen met het samenstellen van de ideale kipper voor jou.

ENKELAS KIPPER

Enkelas kippers zijn kippers met de mogelijkheid om achterwaarts te kiepen. Dit type wordt ook wel een achterwaartse kipper genoemd. Enkelas kippers zijn beschikbaar als elektrische kipper en handmatige kipper.

DUBBELAS KIPPER

Een dubbelas of tandemas kipper is de meest voorkomende kipper, deze zijn standaard uitgerust met een elektrische bediening. Een dubbelas kipper kan niet per se naar meerdere kanten kantelen, al lijkt dit wel zo door de naam. De naam komt van de twee evenwijdige en achter elkaar liggende assen. Hierdoor is de aanhanger erg robuust en heeft deze meer laad

DRIEZIJDIGE KIPPER

We hebben ook driezijdige kippers in ons assortiment. Deze kippers kunnen drie kanten uit kantelen. Naar achteren, naar links en naar rechts. Deze kippers zijn enorm flexibel.

PREMIUM HAPERT DEALER: DE STERKSTE KIPPERS

Zeeland Aanhangwagens is al jaren Premium-Dealer van het merk HAPERT. De kippers van HAPERT staan bekend als de sterkste in de markt. Dit is danken het volledig gelaste en verzinkte chassis. Bij een officiele HAPERT dealer kun je rekenen op de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, service en klantgerichtheid.

Het top model van HAPERT is de Cobalt Plus. Deze kipper is de krachtpatser onder de kippers. Deze kipper heeft standaard een bruto laadvermogen van 3500 KG. De kiepkar is standaard uitgerust met tal van opties en accessoires waardoor je van alle gemakken bent voorzien.

HOGE GARANTIE

HAPERT aanhangwagens zijn enorm betrouwbaar. Daarom hebben deze ook altijd goede garantievoorwaarden. Standaard zit er 10 jaar garantie op het chassis. Ook kun je bij ons terecht voor professioneel advies, service en reparatie.

KIPPER AANHANGER KOPEN

Ben jij binnenkort de eigenaar van een kipper aanhangwagen? Vraag een offerte aan voor het door jou gewenste model. In onze showroom in Zeeland verkopen we kipper aanhangwagens. Benieuwd of jouw model in de showroom staat? Neem dan contact met ons op.

KIES VOOR ZEELAND AANHANGWAGENS

Kies voor Zeeland Aanhangwagens voor een kipper aanhangwagen waar je op kunt vertrouwen. Onze aanhangwagens bieden niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een uitstekende service. Als sinds 2003 zijn we specialist in aanhangwagens.

  • Altijd een ruime voorraad aanwezig

  • Specialistisch personeel aanwezig

  • Tenaamstelling direct geregeld

  • Maatwerk mogelijk

  • Kwaliteit voorop