Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens

Over ons

ZEELAND AANHANGWAGENS: EEN GEWAARDEERDE SPELER IN DE MARKT.

Zeeland Aanhangwagens is gespecialiseerd in verkoop, inkoop, verhuur, onderhoud en reparaties van aanhangwagens, boottrailers en paardentrailers! Door jaren ervaring in deze branche kunnen we een passend advies geven. Op het terrein aan de Uijterschootweg in Middelburg staat een flinke voorraad aanhangwagens klaar om verkocht of verhuurd te worden. “We hebben continu zo’n 100 aanhangwagens op voorraad, nieuw en gebruikt."

ONZE MISSIE

Particulieren en zakelijke klanten voorzien van hun behoefte in transport (achter de auto) door het leveren van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Snelheid van handelen en kennis van zaken zijn kernbegrippen die we dagelijks met plezier en in een goede sfeer invullen voor onze klanten in geheel Zuid-West Nederland. Wij zijn een flexibel, enthousiast en klantvriendelijk bedrijf dat producten levert met een hoge kwaliteit. Dit alles brengen we tot stand met een team van enthousiaste, professionele (samen)werkende mensen die onze klanten altijd vriendelijk zullen helpen.

STEEDS IETS BETER

Opgericht in 2003. Uitgegroeid van een kleine dealer tot één van de grootste dealers in Zeeland. In 2018 is Zeeland Aanhangwagens overgenomen door Stefan Meurs, sinds de overname timmert hij hard aan de weg om het bedrijf steeds een beetje beter te maken. Door meer te bieden dan enkel de standaard aanhanger, merken uit te breiden en te werken aan kwaliteit. “We verkopen niet alleen aanhangwagens, we verbouwen, onderhouden en keuren ze ook.” Het gaat om het waarmaken van de verwachting van de klant. Zo ziet eigenaar Stefan het ook. “Als je eerlijk en goed werk levert en waarmaakt wat je belooft, betaalt zich dat uit in tevreden en terugkerende klanten.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Kom gerust eens bij ons langs op de Uijterschootweg 22 in Middelburg of bel met een verkoopspecialist op 0118-613659.

OPENINGSTIJDEN:

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00-12:00 uur en van 12:30-17:00 uur
Zaterdag: 08:00-12:00 
Zondag: op afspraak

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00-12:00 en van 12:30-17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten