Zeeland Aanhangwagens

Over ons

Frisse wind door Zeeland Aanhangwagens

Wie er al enkele jaren niet meer is geweest, heeft het nog niet kunnen ervaren. Maar wie er sinds de overname van Zeeland Aanhangwagens in 2018 wel al is binnengelopen, heeft ongetwijfeld gemerkt dat er een frisse wind door het bedrijf waait. Een aangename lentebries, zou je kunnen zeggen. De enthousiaste nieuwe eigenaar, Stefan Meurs, is blij dat het opgemerkt wordt. “Ik heb Zeeland Aanhangwagens drie jaar geleden qua naam en producten overgenomen van de vorige eigenaar, maar ben volledig mijn eigen koers gaan varen. En die ligt in de lijn van eerlijk, transparant en goed. Het duurt natuurlijk even voordat zo’n verandering doorsijpelt en je op basis hiervan je eigen positieve imago krijgt. Maar ik ben blij dat dit steeds meer het geval is. Dat steeds meer mensen ontdekken dat Zeeland Aanhangwagens garant staat voor kundig advies, nette service en goede producten.”

Meer keuze

Op het terrein aan de Uijterschootweg in Middelburg staat een flinke voorraad aanhangwagens klaar om verkocht of verhuurd te worden. “We hebben continu zo’n 100 aanhangwagens op voorraad, nieuw en gebruikt. Tot nu toe steeds van het merk Hapert omdat hier van oudsher een contract mee liep. Hapert is een heel goed merk, dus dat blijft, maar ik ga binnenkort ook andere merken aanbieden zodat klanten meer keuzemogelijkheden hebben in prijs, kwaliteit en opties.”

Werkplaats

Achterin, in de werkplaats, is het een drukte van jewelste. “We verkopen niet alleen aanhangwagens, we verbouwen, onderhouden en keuren ze ook. Zo brengen we bijvoorbeeld vakverdelingen aan naar de wensen van de klant en installeren we nivelleersystemen. En tijdens een periodieke onderhoudsbeurt controleren onze ervaren monteurs de aanhangwagens op cruciale punten en vervangen ze versleten onderdelen. In een rapport leggen we dan vast wat er gedaan is, zodat dit helder is voor de klant en bruikbaar als bewijs voor een verzekering.”

Portie kibbeling

De vliegende keep in het geheel is medewerker Reinier. “Ik sta onze klanten te woord, zorg voor de inkoop van goederen, de verhuur van aanhangwagens en de planningen voor de werkplaats. Van alles een beetje dus. Eigenlijk probeer ik iedere dag verwachtingen waar te maken of, als het kan, te overtreffen. Fluitende collega’s en terugkerende klanten zijn voor mij de kers op de taart. Of de kibbeling op het bord. Dat komt wel eens voor, dat een tevreden klant een portie kibbeling afgeeft als bedankje. Ja, daar doe je het voor hè, voor die waardering. Ik zie het als een bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

Steeds iets beter

Zo ziet eigenaar Stefan het ook. “Als je eerlijk en goed werk levert en waarmaakt wat je belooft, betaalt zich dat uit in tevreden en terugkerende klanten. En binnenkort gaan we nog een stapje verder in onze service. We hebben een nieuw systeem aangeschaft waarmee onze klanten kunnen meekijken in de planning en kosten van de werkzaamheden aan hun aanhangwagen. Zo proberen we het steeds iets beter te doen.”

De deur staat voor je open

Kom gerust eens bij ons langs op de Uijterschootweg 22 in Middelburg of bel met een verkoopspecialist op 0118-613659.


Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag 08:00-15:00 uur

Openingstijden werkplaats
Maandag t/m vrijdag - 08:00 - 17:00 uur