Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens

Voorraad aanhangwagens

Gevonden resultaten (46)

AANHANGWAGEN KOPEN? DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

Ben je op zoek naar een nieuwe aanhangwagen? Zeeland Aanhangwagens is de specialist op het gebied van aanhangwagens. Wij hebben ten alle tijden een ruim aanbod, aanhangwagens, bakwagens, paardentrailers, boottrailers en meer beschikbaar. Bekijk hier ons aanbod aan verschillende aanhangwagens die wij direct kunnen leveren. Liever een aanhangwagen in het echt zien? Kom eens langs in onze showroom. 

 

AANHANGWAGEN TE KOOP BIJ ZEELAND AANHANGWAGENS

Wij hebben ten alle tijden minimaal 50 aanhangwagens in onze showroom., zowel nieuw als tweedehands. Bij ons vind je ieder type aanhangwagen van ‘normale’ aanhangers tot specialistische machine-transporters. Wij verkopen enkel aanhangwagens van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige merken zoals HAPERT, Kalf en Böckmann. Als vaste dealer van deze merken kun je bij ons terecht voor kwaliteit, kennis en een specialistisch advies. Wij helpen jou aan de ideale aanhanger voor de klus. 

ONS AANBOD AANHANGWAGENS

Binnen ons ruime aanbod vind je ten alle tijden, beschikbaar op voorraad of op bestelling:

SPECIALE AANHANGER NODIG?

Staat de aanhangwagen die je zoekt er niet tussen? Je kunt bij ons terecht voor diverse maatwerk aanhangers. We bouwen de aanhanger die past bij jouw wensen bij ons in de werkplaats, of passen een bestaande aanhangwagen aan om te voldoen aan jouw wensen. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van een rolluik of het volledig inrichten van een gesloten aanhanger om deze te gebruiken als mobiele werkplaats. Onze monteurs staan klaar om samen met jou de ideale aanhangwagen te maken. Op onze website kun je diverse voorbeelden van maarwerk bekijken of je kunt contact met ons opnemen om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. 
 

GOEDKOPE AANHANGER KOPEN

Wij hechten waarde aan prijs/kwaliteit verhouding bij Zeeland aanhangwagens. Wij verkopen enkel nieuwe aanwagens van betrouwbare merken en de beste materialen Natuurlijk begrijpen we dat prijs belangrijk is. Door ons ruime aanbod kunnen we aanhangwagens in diverse prijsklassen aanbieden. Daarnaast hebben wij als dealer van onze merken nauwe banden met hen waardoor we onze aanhangwagens tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Kun je de kosten niet in één keer dekken? Vraag naar de mogelijkheden voor lease.

AANHANGWAGEN INRUIL MOGELIJK

Wil je een nieuwe aanhangwagen (deels) financieren met de inruil van je oude? Wij kopen oude aanhangers en verkopen deze tweedehands door, dus wellicht hebben we ook interesse in jouw gebruikte aanhangwagen. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

OCCASIONS AANHANGERS

Ben je op zoek naar een goede deal? Wellicht zit jouw aanhangwagen tussen ons aanbod tweedehands aanhangers. Ook bij onze tweedehands aanhangwagens staat kwaliteit voorop daarom worden al onze occasions grondig nagelopen en gerepareerd voordat we deze verkopen. Je vindt ons tweedehands aanbod op onze site. Liever de aanhangwagen in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom.
 

HAPERT AANHANGWAGENS

Zeeland aanhangwagens is Premium Dealer van marktleider HAPERT. De sterkste aanhangwagens in de markt, al bijna 50 jaar. HAPERT aanhangwagens staan bekend om een hoog laadvermogen en een robuust frame, hierdoor ben jij verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige trailer. Dit betektent langdurig gebruik maken van je aanhangwagen, met een goede garantie.  Met onze configurator stel je gemakkelijk je eigen aanhanger van topmerk HAPERT samen.

Robuuste aanhangwagens die iedere dag prestaties leveren. Gemaakt van de meest betrouwbare materialen. Wij raden HAPERT aan voor al uw aanhangwagens.
 

AANHANGER BESTUREN MET RIJBEWIJS B

We bieden diverse kleinere aanhangwagens aan welke te besturen zijn met enkel een rijbewijs B. Check de productomschrijvingen om te checken welk rijbewijs er nodig is voor het gebruiken van de aanhangwagen. Ben je niet zeker of de aanhangwagen mogelijk is met jouw rijbewijs. Kom langs in de showroom en laat je adviseren door één van onze medewerkers.
 

LAADVERMOGEN AANHANGWAGENS

Onze voorraad aanhangwagens zijn te koop als geremde of ongeremde aanhangwagen. Van simpele bakwagens tot professionele kippers en van grote dubbelasser aanhangwagens tot kleine aanhangwagens met een enkele as. Verkrijgbaar in lengtes van 1,80 t/m 6,05 meter. Aanhangwagens met een bruto laadvermogen van 750 kg, 1350 kg, 1500kg, 1800 kg, 2000 kg, 2700 kg, 3000 en 3500 kg.
 

AANHANGER ONDERDELDEN EN ACCESSOIRES

Onze aanhangwagens zijn allemaal rijk uitgerust. Maar om deze persoonlijk te maken kun je kiezen voor diverse accessoires en opties, zo wordt je aanhangwagen echt persoonlijk. 

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Paraboolvering
 • Oprij-pakket
 • Loofrekken
 • aanhangwagennet
 • Stapelrek
 • Reservewiel
 • Aluminium opzet borden

Naast bovenstaande opties zijn er nog tientallen andere opties en accessoires. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een aanhangwagen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Middelburg.
 

RDW AANHANGER DIRECT GEREGELD

Heb je de aanhanger gevonden die je zoekt? Dan kun je deze direct meenemen vanaf onze showroom in Middelburg. Wij regelen direct de tenaamstelling bij ons op kantoor. Zo ben je direct de eigenaar zodra je ons terrein verlaat.
 

AANHANGWAGEN KOPEN IN ZEELAND

Kom naar onze showroom in Middelburg en koop je aanhangwagen. We staan klaar om je te helpen bij het zoeken naar jouw ideale aanhanger. Neem contact met ons op.

KIES VOOR ZEELAND AANHANGWAGENS

Als sinds 2003 zijn we specialist in aanhangwagens. Voor iedere klus hebben we de aanhangwagen waar jij naar op zoek bent. Je kunt bij ons ten alle tijden terecht voor specialistisch advies.

 • Altijd een ruime voorraad aanwezig
 • Specialistisch personeel aanwezig
 • Tenaamstelling direct geregeld
 • Maatwerk mogelijk
 • Kwaliteit voorop