Zeeland Aanhangwagens
Uw keuze:

Direct-leverbaar

Toon als:

Aanhangwagen kopen? Direct uit voorraad leverbaar!

Ben je op zoek naar een nieuwe aanhangwagen? In ons ruime aanbod vindt je diverse typen aanhangers die direct leverbaar zijn. Bekijk ze op de website of kom langs in onze showroom. Alle aanhangers van gesloten tot kipper en boottrailer. Bekijk het aanbod hieronder.

Gesloten Aanhangwagen

GESLOTEN AANHANGERS DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Details en opties

 

Aanhangwagen te koop bij Zeeland Aanhangwagens

Wij hebben ten alle tijden minimaal 50 aanhangwagens in onze showroom. Zowel nieuw als tweedehands. Bij ons vind je ieder type aanhangwagen van ‘normale’ aanhangers tot specialistische machine-transporters.

Ons aanbod aanhangwagens

Binnen ons ruime aanbod vind je ten alle tijden:

Speciale aanhanger nodig?

Staat de aanhangwagen die je zoekt er niet tussen? Je kunt bij ons terecht voor diverse maatwerk aanhangers. We bouwen de aanhanger die past bij jouw wensen bij ons in de werkplaats.
 

Goedkope aanhanger kopen

Wij hechten waarde aan prijs/kwaliteit verhouding bij Zeeland aanhangwagens. Natuurlijk begrijpen we dat prijs belangrijk is. Door ons ruime aanbod kunnen we aanhangwagens in diverse prijsklassen aanbieden. Kun je de kosten niet in één keer dekken? Vraag naar de mogelijkheden voor lease.

Aanhangwagen inruil mogelijk!

Wil je een nieuwe aanhangwagen (deels) financieren met de inruil van je oude? Wij kopen oude aanhangers en verkopen deze tweedehands door. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Occasions aanhangers

Ben je op zoek naar een goede deal? Wellicht zit jouw aanhangwagen tussen ons aanbod tweedehands aanhangers. Al onze occasions worden grondig nagelopen en gerepareerd voordat we deze verkopen. Zo ben je verzekerd van kwaliteit.
 

Hapert aanhangwagens

Zeeland aanhangwagens is Premium Dealer van marktleider HAPERT. De sterkste aanhangwagens in de markt. Met onze configurator stel je gemakkelijk je eigen aanhanger van topmerk HAPERT samen.

Robuuste aanhangwagens die iedere dag prestaties leveren. Gemaakt van de meest betrouwbare materialen. Wij raden HAPERT aan voor al uw aanhangwagens.
 

Aanhanger besturen met rijbewijs B

We bieden diverse kleinere aanhangwagens aan welke te besturen zijn met enkel een rijbewijs B. Ben je niet zeker of de aanhangwagen mogelijk is met jouw rijbewijs. Kom langs in de showroom en laat je adviseren door één van onze medewerkers.
 

Laadvermogen aanhangwagens

Onze voorraad aanhangwagens zijn te koop als geremde of ongeremde aanhangwagen. Van simpele bakwagens tot professionele kippers en van grote dubbelasser aanhangwagens tot kleine aanhangwagens met een enkele as. Verkrijgbaar in lengtes van 1,80 t/m 6,05 meter. Aanhangwagens met een bruto laadvermogen van 750 kg, 1350 kg, 1500kg, 1800 kg, 2000 kg, 2700 kg, 3000 en 3500 kg.
 

Aanhanger onderdelen en accessoires

Onze aanhangwagens zijn allemaal rijk uitgerust. Maar om deze persoonlijk te maken kun je kiezen voor diverse accessoires en opties.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Paraboolvering
 • Oprij-pakket
 • Loofrekken
 • aanhangwagennet
 • Stapelrek
 • Reservewiel
 • Aluminium opzet borden

Naast bovenstaande opties zijn er nog tientallen andere opties en accessoires. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een aanhangwagen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Middelburg.
 

RDW aanhanger direct geregeld!

Heb je de aanhanger gevonden die je zoekt? Dan kun je deze direct meenemen vanaf onze showroom in Middelburg. Wij regelen direct de tenaamstelling bij ons op kantoor. Zo ben je direct de eigenaar zodra je ons terrein verlaat.
 

Aanhangwagen kopen in Zeeland?

Kom naar onze showroom in Middelburg en koop je aanhangwagen. We staan klaar om je te helpen bij het zoeken naar jouw ideale aanhanger. Neem contact met ons op.

Kies voor Zeeland Aanhangwagens

Als sinds 2003 zijn we specialist in aanhangwagens. Voor iedere klus hebben we de aanhangwagen waar jij naar op zoek bent. Je kunt bij ons ten alle tijden terecht voor specialistisch advies.

 • Altijd een ruime voorraad aanwezig
 • Specialistisch personeel aanwezig
 • Tenaamstelling direct geregeld
 • Maatwerk mogelijk
 • Kwaliteit voorop