Zeeland Aanhangwagens

Lease

AANHANGWAGEN LEASEN

AANHANGER LEASEN BIJ ZEELAND AANHANGWAGENS

Bij Zeeland Aanhangwagens is het sinds 2017 mogelijk om een aanhanger te leasen. De looptijd is standaard 7 jaar. U heeft de mogelijkheid om de leaseovereenkomst na 36 of 60 maanden, vanaf de start van de looptijd, boetevrij op te zeggen. U betaalt een vast laag bedrag per maand. Het is zelfs mogelijk om een gedeelte aan te betalen of een oude aanhangwagen in te ruilen. Voor meer informatie omtrent lease kunt u contact met ons opnemen.

AANHANGER LEASEN IN ZEELAND

Zeeland Aanhangwagens is de enige Premium Hapert-Dealer van de provincie Zeeland. Hiermee zijn wij onder andere verantwoordelijk voor de volgende plaatsen: Middelburg, Terneuzen, Kapelle, Goes, Domburg, Zierikzee, Burgh-Haamstede, Ouwerkerk en Vlissingen. Bent u op zoek naar een Hapert aanhangwagen? Kom dan langs in onze showroom in Middelburg of Terneuzen. Of neem telefonisch contact op via 0118-613659.

WAAROM LEASE?

  • U bent direct economisch eigenaar van de aanhangwagen.
  • U bepaalt zelf de lease termijn (tussen 24 en 72 maanden).
  • Aanbetaling en inruil van oude aanhanger mogelijk.
  • Financiële ruimte voor overige investeringen.

TYPE LEASE AANHANGWAGENS

Bij Zeeland Aanhangwagens kunt u alle aanhangwagens van het mark leidend merk HAPERT leasen. HAPERT heeft voor elk transport probleem een aanhanger welke u bij ons in Middelburg of Terneuzen kan leasen. Van open bakwagens tot plateauwagens, van 3-zijdige kippers tot autoambulances, van bagagewagens tot koelaanhangers en van machinetransporters tot gesloten aanhangers. Per aanhangwagen kunt u nog tal van opties en accessoires toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld een huif, voorrek, oprijpakket, paraboolvering, ladingnet of vlakzeil zijn. Bent u benieuwd naar het totale aanbod aanhangwagens, opties en accessoires? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.