Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens
Onderhoud & Reparatie

Onderhoud & Reparatie

Op zoek naar onderhoud en reparatie voor je aanhangwagen, boottrailer of paardentrailer? Zeeland Aanhangwagens heeft alles in huis om groot en klein onderhoud uit te voeren aan je aanhangwagen. Zo kun jij weer veilig de weg op en doe je langer met je aanhangwagen.

Onderhoud aanhangwagen

Om zo lang mogelijk van je aanhangwagen te genieten is het belangrijk om gebruik te maken van regelmatige onderhoudsbeurten. Wij raden aan minimaal één keer per jaar je aanhangwagen te laten onderhouden. Zo gaat deze zo lang mogelijk mee.

Als je te lang wacht met onderhoud kan dit leiden tot dure reparaties of zelfs schade welke niet meer op te lossen is.

Met een onderhoudsbeurt bekijken we alle mogelijke verbeteringen aan de aanhangwagen en bespreken we de prijs van tevoren met je. Zo sta je niet voor verassingen en weer je precies waar je aan toe bent.

Reparatie aanhangwagen

Is er iets kapot aan de aanhangwagen. We repareren dit graag voor je. Dit kan in onze werkplaats maar ook op locatie als de aanhanger niet meer mobiel is. Wij kunnen alle kleine en grote reparaties aan jouw aanhanger uitvoeren. Denk aan vervangen van banden, remmen of repareren van schokbrekers.

Onze monteurs staan ook klaar om diverse aanpassingen uit te voeren aan de aanhangwagen. Zo kun je bij ons ook terecht voor volledige speciaalbouw van aanhangwagen.

APK Keuring aanhangwagen

Ben je eigenaar van een aanhangwagen waarbij APK keuring verplicht is? Ook voor de jaarlijkse APK kun je bij ons terecht. Voor een aanhanger of oplegger met een maximummassa van meer dan 3,5 ton is jaarlijks de APK verplicht. Zonder APK mag je geen gebruik maken van de aanhangwagen.

Ook voor lichtere opleggers is het waardevol om de APK uit te voeren zodat je jaarlijks onderhoud aan de aanhanger uitvoert. Zo gaat deze natuurlijk langer mee.

Specialistische werkplaats

Onze werkplaats in Middelburg is van alle gemakken voorzien. Het gebruik van bruggen en andere apparatuur geeft onze monteurs een veilige en eigentijdse werkplaats.

Voor grotere onderhoudsbeurten en/of keuringen komen we op locatie. Met onze volledig ingerichte aanhanger, voorzien van de juiste gereedschappen en benodigdheden. Ook met pech helpen wij je weer op weg

Mail of bel onze werkplaats voor een afspraak op werkplaats@zeelandaanhangwagens.nl of bel 0118-613659