Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens

Bakwagen

Ben je op zoek naar een aanhangwagen voor het vervoeren van goederen? Bij Zeeland Aanhangwagens bieden we diverse bakwagens aanhangwagens aan die perfect geschikt zijn voor deze taak. Onze bakwagens hebben een ruime laadruimte en zijn uitgerust met handige opties zoals een neerklapbare laadklep en bindogen om lading veilig vast te zetten.

Ben je op zoek naar een aanhangwagen voor het vervoeren van goederen? Bij Zeeland Aanhangwagens bieden we diverse bakwagens aanhangwagens aan die perfect geschikt zijn voor deze taak. Onze bakwagens hebben een ruime laadruimte en zijn uitgerust met handige opties zoals een neerklapbare laadklep en bindogen om lading veilig vast te zetten.

WAT IS EEN BAKWAGEN

Of je nu een aanhangwagen zoekt voor zakelijk gebruik of voor privégebruik, bij Zeeland Aanhangwagens hebben we voor ieder wat wils. Onze bakwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen.

Naast de verkoop van aanhangwagens bieden we bij Zeeland Aanhangwagens ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan. Zo kun je altijd bij ons terecht voor het onderhoud van je aanhangwagen en eventuele reparaties.

ONS ASSORTIMENT BAKWAGENS

Ons assortiment aan bakwagens varieert in afmetingen, laadvermogen en opties, waardoor er voor elk transportdoeleinde wel een geschikte aanhangwagen te vinden is. Zo hebben wij bakwagens met neerklapbare zijwanden, oprijplaten, huiven en nog veel meer opties om het transporteren van ladingen nog gemakkelijker en veiliger te maken.

HAPERT

HAPERT is een toonaangevend merk in de aanhangwagenbranche en biedt hoogwaardige bakwagen aanhangwagens aan voor diverse toepassingen. Als premium dealer van HAPERT is Zeeland Aanhangwagens trots om deze topkwaliteit aanhangwagens aan te bieden aan onze klanten.

SARIS

Saris is een bekend merk in de aanhangwagenbranche en biedt hoogwaardige bakwagens aan voor diverse toepassingen. Als ervaren dealer van Saris is Zeeland Aanhangwagens trots om deze topkwaliteit aanhangwagens aan te bieden aan onze klanten.

ANSSEMS

Anssems is een toonaangevend merk in de aanhangwagenbranche en biedt een breed scala aan bakwagens van hoge kwaliteit. Hun aanhangwagens zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en duurzaamheid, zodat ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.

REMORQ

Remorq bakwagens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en gewichtsklassen, zodat je altijd een aanhangwagen kunt vinden die perfect past bij jouw transportbehoeften. Deze aanhangwagens zijn ook uitgerust met verschillende opties en accessoires, zoals neerklapbare zijwanden, waardoor ze zeer veelzijdig zijn.

LAADVERMOGEN BAKWAGEN

Bakwagens zijn verkrijgbaar in verschillende laadvermogens, die variëren afhankelijk van het type en de grootte van de aanhangwagen. Het laadvermogen van een bakwagen is het maximale gewicht dat de aanhangwagen veilig kan dragen en transporteren.

Bij Zeeland Aanhangwagens bieden we een breed scala aan bakwagens met verschillende laadvermogens om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. De enkel as bakwagens zijn verkrijgbaar met een bruto laadvermogen van: 750 kg, 1350 kg, 1500 kg en 1800 kg. De tandem as bakwagens zijn verkrijgbaar met een bruto laadvermogen van: 2000 kg, 2700 kg, 3000 kg en 3500 kg.

 Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste aanhangwagen voor jouw specifieke behoeften, inclusief het juiste laadvermogen. Door de juiste bakwagen te kiezen, kun je zorgen voor een veilig en efficiënt transport van jouw goederen.

BAKWAGEN RIJBEWIJS B

In Nederland is het toegestaan om een bakwagen te besturen met een rijbewijs B, mits het totaalgewicht van de aanhanger (inclusief lading) niet meer dan 750 kilogram bedraagt. Als het totale gewicht van de aanhanger meer dan 750 kilogram bedraagt, dan is het vereist om een rijbewijs BE te hebben.

BAKWAGEN TE KOOP

Ben je geïnteresseerd in een bakwagen aanhangwagen? Kom dan gerust langs bij onze showroom en bekijk ons assortiment. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

KIES VOOR ZEELAND AANHANGWAGENS

Bij Zeeland Aanhangwagens vind je:

  • Een specialist op het gebied van aanhangwagens met een breed scala aan hoogwaardige aanhangwagens, waaronder bakwagens
  • Een uitgebreid assortiment aanhangwagens van verschillende merken en modellen op voorraad
  • Maatwerk aanhangwagens die volledig aansluiten bij de specifieke transportbehoeften van klanten
  • Een uitstekende service en onderhoud voor aanhangwagens, zodat klanten altijd veilig en met een gerust hart de weg op kunnen
  • Tenaamstelling van de aanhangwagen wordt voor onze klanten geregeld.