Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens

Plateau-wagen

PLATEAU AANHANGERS TE KOOP

 

Wil je een plateauwagen kopen? Dan ben je bij Zeeland Aanhangwagens aan het juiste adres. Wij hebben diversie nieuwe en gebruikte plateau aanhangwagens te koop staan. Een plateau aanhangwagen is de ideale aanhangwagen voor het vervoeren van bijvoorbeeld pallets. De borden van een plateauwagen zijn neerklapbaar waardoor je eenvoudig met een heftruck een pallet op de aanhangwagen kan zetten. Dankzij de, in de zijkant, geïntegreerde bindbeugels kun je de pallet veilig vastzetten.

In onze showrooms in Middelburg hebben we een ruime voorraad aanhangwagens waaronder plateauwagens. We verkopen uitsluitend plateauwagens van de beste kwaliteit. We zijn dealer van de marktleider van de Benelux, namelijk HAPERT Aanhangwagens.

Mocht je advies nodig hebben bij de aanschaf van een robuuste plateauwagen, dan ben je van harte welkom in één van onze showrooms.

PLATEAUWAGEN UITVOERINGEN

Bij Zeeland Aanhangwagens hebben we diverse uitvoeringen plateauwagens. Bijvoorbeeld een enkel as, tandem as of 3 asser. Daarnaast hebben we plateauwagens in tal van afmetingen en bruto laadvermogens.

We hebben verschillende uitvoeringen op voorraad staan zodat je gemakkelijk plateauwagens met elkaar kunt vergelijken. De aanhangwagens kunnen voorzien worden van tal van opties en accessoires. Wil je bijvoorbeeld een oprij-pakket, stapelrek of ladingnet? Daarnaast is het mogelijk om een plateau aanhanger verlaagd te kopen. De laadvloerhoogte zit bij een verlaagd chassis op 64 cm. i.p.v. 73 cm. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in Middelburg.