Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens

Plateauwagen

Plateauwagens zijn een handig type aanhangwagen voor verschillende toepassingen. Bij Zeeland Aanhangwagens bieden we verschillende plateauwagens aan.

WAT IS EEN PLATEAUWAGEN?

Een plateauwagen is een aanhangwagen waarbij het laadvlak zich bevindt tussen de wielen. Hierdoor is het gemakkelijker om goederen te laden en te lossen. Doordat er geen zijwanden neerklapbaar zijn, is de plateauwagen vooral geschikt voor het vervoeren van grote en zware goederen, zoals bouwmaterialen, machines en voertuigen.

ONS ASSORTIMENT PLATEAUWAGENS

Bij ons kun je kiezen uit verschillende maten en uitvoeringen plateauwagens. We hebben plateauwagens met een enkele of dubbele as, met een laadvermogen van 750 kg tot wel 3500 kg. Ook hebben we plateauwagens met oprijplaten, zodat je eenvoudig voertuigen kunt vervoeren.

Onze plateauwagens zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle Europese normen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor onderhoud en reparatie van je plateauwagen, zodat je altijd veilig en betrouwbaar op pad kunt.

HAPERT PLATEAUWAGENS

HAPERT is een bekend merk in de wereld van aanhangwagens en gespecialiseerd in de productie van plateauwagens. Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit.

Zeeland Aanhangwagens is premium dealer van HAPERT. Dit betekent dat Zeeland Aanhangwagens een uitgebreid assortiment HAPERT aanhangwagens op voorraad heeft en dat het personeel van Zeeland Aanhangwagens getraind is om advies te geven over de HAPERT producten. HAPERT is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen. HAPERT biedt verschillende soorten aanhangwagens aan, waaronder plateauwagens, kippers, machinetransporters en gesloten aanhangwagens.

SARIS PLATEAUWAGENS

Saris is een toonaangevend merk in de wereld van aanhangwagens, waaronder plateauwagens. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Saris plateauwagens zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor er voor elke toepassing een geschikte aanhangwagen te vinden is. Zo biedt Saris plateauwagens met één of twee assen, met of zonder oprijplaten, en met verschillende laadvermogens. Ook zijn er verschillende opties om de plateauwagen te personaliseren, bijvoorbeeld met zijwanden, een huif of een lier.

PLATEAUWAGEN AANHANGER KOPEN

Als je op zoek bent naar een plateauwagen, dan is Zeeland Aanhangwagens een goede keuze. Met een uitgebreid assortiment aan plateauwagens, een uitstekende service en scherpe prijzen, ben je hier verzekerd van een kwalitatieve en betaalbare aanhangwagen.

Kies voor Zeeland Aanhangwagens

Bij Zeeland Aanhangwagens ben je verzekerd van een betrouwbare plateauwagen waar je op kunt bouwen. Naast hoogwaardige kwaliteit bieden we ook uitstekende service. Sinds 2003 zijn we gespecialiseerd in aanhangwagens.

We hebben altijd een ruime voorraad beschikbaar, zodat je snel kunt beschikken over de gewenste aanhangwagen. Ons personeel is specialistisch en beschikt over de nodige kennis om je te voorzien van het beste advies.

We regelen de tenaamstelling direct, zodat je niet hoeft te wachten en direct aan de slag kunt met je nieuwe aanhangwagen. Maatwerk is bij ons mogelijk, zodat de aanhangwagen volledig aan jouw wensen en eisen voldoet.

Bij Zeeland Aanhangwagens staat kwaliteit voorop. Wij leveren alleen aanhangwagens van hoogwaardige kwaliteit, zodat je verzekerd bent van een betrouwbare aanhangwagen waar je lang plezier van zult hebben. Kortom, kies voor Zeeland Aanhangwagens als je op zoek bent naar kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw plateauwagen.