Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens

Vanclaes Boottrailers

Vanclaes B.V. boottrailers

Vanclaes is de ontwikkelaar, merknaamhouder en producent van Vanclaes RVS Boottrailers. Alle producten worden geproduceerd in Alphen aan de Rijn en verkocht door geselecteerde partners.

Zeeland Aanhangwagens is trotse dealer van Vanclaes RVS Boottrailers.

Vancleas boottrailers

Alle boottrailers van Vanclaes zijn uitgevoerd in opvallende en functionele designs van RVS. Voor verschillende typen boten en andere watersport artikelen zijn trailers beschikbaar. Naast standaard boottrailers verkoopt het merk ook maatwerk boottrailers.

Bij Vanclaes RVS boottrailers ben je verzekerd van hoge kwaliteit en luxe standaard uitrusting voor een betaalbare prijs. Standaard inbegrepen bij een boottrailer van Vanclaes kun je verwachten: een volledig roestvaststaal chassis, waterdichte LED verlichting, waterdichte wiellagers, boottype specifieke kras- en streepvrije rollers of stempels, een centreerinrichting en een zelfremmende lier met veiligheidsband.

Voordelen van Vancleas

  • Maatwerk mogelijk voor specifieke boten.
  • Gebruik van innovatieve ontwerpoplossingen in productie: uniek rolsysteem en het gebruik van roestvrij staal. 
  • Een betaalbare prijs die afhankelijk is van het type, gewicht, grootte van de boot en laadsysteem.
  • Proefinstallatie en installatie van een boot met trailer.
  • Garantie van eenvoudig gebruik en langdurige werking.
  • Functionaliteit, stijlvolle en moderne uitstraling van de trailer, dat gedurende de hele levensduur wordt gehandhaafd.

Vancleas trailers te koop bij Zeeland Boten

Als officiële dealer van Vancleas kun je bij ons terecht voor boottrailers van Vancleas. Bekijk al onze boottrailers of neem contact met ons op.

56904