Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens

Gesloten Aanhangwagen

GESLOTEN AANHANGERS DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

GESLOTEN AANHANGER KOPEN?

Wil je een gesloten aanhangwagen kopen? Dan ben je bij Zeeland Aanhangwagens aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere dichte aanhangers, marktwagens en verkoopwagens. Wij hebben ten alle tijden meerdere uitvoeringen gesloten aanhangers op voorraad staan.

We hebben gesloten aanhangers te koop staan van de merken: HAPERT Aanhangwagens en Twins. Beide leveranciers hebben een ruim assortiment gesloten aanhangwagens. Je vindt ongetwijfeld de gesloten aanhanger die bij je past.

AANHANWAGEN OP MAAT

Heb je speciale wensen waaraan de aanhangwagen moet voldoen? Geen probleem! Bij Zeeland Aanhangwagens kun je een aanhangwagens op maat laten maken.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van speciaalbouw? Neem een kijkje op onze website onder ‘’Speciaalbouw’’ of neem contact met ons op.

GESLOTEN AANHANGWAGEN OPTIES EN ACCESOIRES

Om het gebruik van een gesloten aanhangwagen makkelijker te maken kan deze worden voorzien van tal van opties en accessoires. Bijvoorbeeld:

  • Een oprijklep
  • Verkoopklep
  • Opstapje
  • Rol -/ schuifluik

Natuurlijk zijn er nog tal van andere opties. Benieuwd naar welke dit zijn? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Middelburg.