Zeeland Aanhangwagens
Zeeland Aanhangwagens

Kalf trailers

Kalf Trailers in Nederland ontwikkelde en gebouwde boottrailers

 

Kalf Trailers: Oerdegelijke (boot)trailers in Nederland ontwikkeld en gemaakt.

Kalf Trailers is een Nederlandse trailerfabrikant met een eigen ontwikkel- en productieafdeling. Vanuit de fabriek in Lelystad leveren ze aan geselecteerde dealers in Nederland en Europa.

Kalf Trailers heeft twee lijnen ontwikkeld, de Luxe lijn en de Basic Lijn. Alle trailers worden standaard uitgevoerd met een motorbootpakket. Tegen een meerprijs kun je voor een ander pakket kiezen, zoals: sloepen-, kielboot-, waterscooter- of rubberboot(zachte bodem)pakket.

De Kalf luxe lijn trailers hebben vele extra's, zoals de geknikte dwarsbalken, RVS remkabels, robuuster frame, makkelijk verstelbaar, blauwe striping. De geremde luxe lijn trailers worden standaard voorzien van schokdempers, Goliath zelfremmende lier en een spoelnippel aansluiting op de as.   De Kalf Basic trailers hebben rechte balken en zijn scherp geprijsde trailers. 

Kalf Trailers is gespecialiseerd in de ontwikkeling, constructie en assemblage van boottrailers. Van trolley’s voor optimisten tot trailers voor motorboten, rubberboten, sloepen of zeilboten. Met het zeer ruime aanbod is er voor elk type boot wel een trailer. 

Prijslijsten: 

Kalf_Luxe-serie__R_M_en_S__Prijslijst_augustus_2021.pdf (kalftrailers.com)

Kalf_Basic-serie_Prijslijst_augustus_2021.pdf (kalftrailers.com)

Kalf_Trolly__Bootbok_en_Stalling_Prijslijst_augustus_2021.pdf (kalftrailers.com)

Kalf_Combi_en_Cat_serie_Prijslijst_augustus_2021.pdf (kalftrailers.com)

Folder-Kalf-Trailers.pdf (kalftrailers.com)

 

Wil je meer weten over  onze boottrailers? Of zoek je een ander model? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Middelburg.