Zeeland Aanhangwagens

Zeeland Groentechniek

Zeeland Groentechniek, gevestigd in Middelburg, is een nieuwe speler in de markt van tuin- en parkmachines.
Wij zijn een official dealer van Honda Power Equipment, maar ook alle andere merken zoals Stihl, Husqvarna, Dolmar en Castelgarden kunnen wij leveren!

Wat doen wij:
Zeeland Groentechniek is gespecialiseerd in de verkoop, inkoop, verhuur, onderhoud en reparaties van alle tuin- en parkmachines! Door ons jong en gedreven team zijn continu bezig om u als klant tevreden te houden.

Ons assortiment:
- Grasmaaiers (Loopmaaiers, zitmaaiers & robotmaaiers)
Handhelds (Bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen & bladblazers)
Tuinfrezen
Aggregaten
Waterpompen
Houtversnipperaars
Hakselaars


Onze missie:
Elke particuliere en zakelijke klant kunnen voorzien in elke behoefte die met tuinonderhoud te maken heeft. Dit doen wij door het leveren van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Snelheid van handelen en kennis van zaken zijn kernbegrippen die we dagelijks met plezier en in een goede sfeer invullen voor onze klanten in Zeeland. Wij willen bekend staan als een flexibel, enthousiast en klantvriendelijk bedrijf wat producten levert met een hoge kwaliteit die het werk gemakkelijker of de hobby kwalitatief verantwoord en plezieriger maken. Wij brengen dit tot stand met een team van enthousiast en professioneel (samen)werkende mensen die onze klanten altijd vriendelijk zullen helpen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?!
Bezoek dan onze website: www.zeelandgroentechniek.nl

OPENINGSTIJDEN:
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 07:30-12:00 12:30-17:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 12:00 12:30-15:00

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 07:30-12:00 12:30-17:00 uur
Zaterdag: Gesloten