Zeeland Aanhangwagens

Zeeland Aanhangwagens

Zeeland Aanhangwagens, gevestigd in Middelburg, is al jaren een gewaardeerde speler in de markt.
Wij zijn een Premium dealer van Hapert aanhangwagens, verder hebben we ook nog Kalf boottrailers, Atec paardentrailers & TwinTrailer combitrailers.

OPENINGSTIJDEN:
Showroom

Maandag t/m vrijdag: 08:00-12:00 uur en van 12:30-17:30 uur
Zaterdag: 08:00-12:00 en van 12:30-15:00 uur
Zondag: op afspraak

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08:00-12:00 en van 12:30-17:00 uur
Zaterdag en zondag: gesloten

Geschiedenis
Zeeland Aanhanwagens is opgericht in 2003. Gevestigd aan de Kleverskerkseweg in Middelburg zijn wij gegroeid van een kleine dealer tot een van de grootse dealer in Zeeland. Omdat onze locatie aan de Kleverskerkseweg te klein werd, zijn we in 2007 verhuisd naar de Uijterschootweg 22 in Middelburg. Op onze prachtige nieuwe locatie zijn wij een Premium dealer van Hapert geworden en konden we de Zeeland Groep Middelburg BV uitbreiden naar drie bedrijven. Zo zijn we in 2005 gestart met Zeeland Boten en in 2013 zijn we begonnen met Zeeland Groentechniek. Dankzij onze goede service, optimale kwaliteit en personeel met verstand van zaken zijn wij nu uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn!

Wat wij doen
Zeeland Aanhangwagens is gespecialiseerd in verkoop, inkoop, verhuur, onderhoud en reparaties van aanhangwagens, boottrailers en paardentrailers! Door jaren ervaring in deze branch kunnen wij u een goed en passend advies geven.

Onze missie
Elke particuliere en zakelijke klant kunnen wij voorzien in elke behoefte dat met transport (achter de auto) te maken heeft. Dit doen wij door het leveren van top-kwaliteit tegen een scherpe prijs. Snelheid van handelen en kennis van zaken zijn kernbegrippen die we dagelijks met plezier en in een goede sfeer invullen voor onze klanten in geheel Zuid-West Nederland. Wij willen bekend staan als een flexibel, enthousiast en klantvriendelijk bedrijf dat producten levert met een hoge kwaliteit die het werk gemakkelijker (of de hobby), kwalitatief verantwoord en plezieriger maken. Dit alles brengen wij tot stand met een team van enthousiaste, professionele (samen)werkende mensen die onze klanten altijd vriendelijk zullen helpen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?!
Kom gerust eens bij ons langs op de Uijterschootweg 22 in Middelburg of bel met een verkoopspecialist op 0118-613659.