Zeeland Aanhangwagens

Typen aanhangwagens

HET VERTROUWDE ADRES VOOR AANHANGERS IN ZEELAND

In de showroom in Middelburg heeft Zeeland Aanhangwagens uiteenlopende modellen van toonaangevende merken te koop staan. Van open en gesloten aanhangers tot boottrailers, paardentrailers en speciaalbouw. Een van deze topmerken is HAPERT. Dit merk staat garant voor kwalitatieve, betrouwbare en duurzame aanhangwagens tegen een aantrekkelijke prijs.

WIJ LEVEREN ALLE AANHANGWAGENS VAN HAPERT

Wij zijn de enige Premium HAPERT Dealer voor de provincie Zeeland. Vanuit onze vestiging in Middelburg verzorgen we de verkoop, verhuur, service, garantie, onderhoud en reparatie van alle HAPERT aanhangers. Dit sterke merk levert diverse modellen in open en gesloten uitvoering, zoals bakwagens, kipper aanhangwagens, plateauwagens en autoambulances. Hieronder vindt u een overzicht van het assortiment van HAPERT.

AZURE OPEN AANHANGERS

Zeeland Aanhangwagens levert alle AZURE-modellen van HAPERT. Onder deze veelzijdige modellen met open laadbak vallen:

BAKWAGENS

De bakwagens van HAPERT zijn verkrijgbaar met enkelas of dubbelas, in verschillende afmetingen, laadvloerhoogtes en uitvoeringen tot een maximaal bruto laadvermogen van maar liefst 3.500 kilogram.

PLATEAUWAGENS

De plateauwagens zijn leverbaar als enkelasser of tandemasser en beschikken standaard over een laadvloerhoogte van 76 centimeter. Deze specifieke HAPERT aanhangwagen beschikt over 30 centimeter hoge aluminium wanden, voorzien van robuuste sluitingen.

COBALT KIPPER AANHANGWAGENS

De HAPERT COBALT-modellen zijn de sterkste kipper aanhangwagens in hun soort. Deze kippers zijn verkrijgbaar als achterwaarts of driezijdig kippende aanhanger en in enkelas, dubbelas of tridemas uitvoering. 

INDIGO TRANSPORTERS

De INDIGO Transporters garanderen het meest veilige transport van voertuigen en machines. Deze autoambulances en machinetransporters staan bij ons in de showroom in Middelburg te koop als kantelbaar of niet-kantelbaar model.

SAPPHIRE GESLOTEN AANHANGERS

De HAPERT SAPPHIRE-modellen zijn gemaakt voor het beschermen van elke lading. Deze gesloten aanhangwagens zijn onder andere leverbaar als bagagewagens, koelwagens, marktwagens en verkoopwagens. 

HAPERT BASIC SERIE

De BASIC-lijn bestaat uit kleine bakwagens, bagagewagens en plateauwagens. Deze compacte aanhangers van HAPERT zijn speciaal ontworpen voor consumenten, semi-professionals en kleine ondernemers.

BOOTTRAILERS EN PAARDENTRAILERS IN MIDDELBURG

Naast het complete assortiment van HAPERT beschikt Zeeland Aanhangwagens ook over een breed aanbod van topkwaliteit trailers, waaronder boottrailers, paardentrailers en veetrailers.

Wilt u graag advies over het complete assortiment? Kom dan eens langs bij ons in Middelburg en laat u adviseren door onze vakspecialisten!