Zeeland Aanhangwagens
Uw keuze:

Occasions

Toon als:

Occasions aanhangwagens en trailers

Transporters

Tweedehands autotransporters, machinetransporters en motortrailers

Details en opties

Gesloten aanhangwagens

Gebruikte gesloten aanhangwagens, huif aanhangwagens en bagagewagens

Details en opties

Occasion aanhangwagens

Regelmatig komt het voor dat bij de aanschaf van een nieuwe aanhanger een klant zijn oude aanhangerwil inruilen. Wij accepteren inruil van alle merken aanhangwagens. Vandaar dat wij ook verschillende merken occasions aanbieden. Wij proberen ten allen tijden meerdere typen gebruikte aanhangwagens op voorraad te hebben. Het aanbod gebruikte aanhangwagens veranderd snel door de korte doorlooptijd, maar op het moment hebben we de volgende occasions staan : kipper aanhangers, plateauwagens, bakwagens, gesloten aanhangers, schamelwagens, machinetransporters, motortrailers, autoambulances, boottrailers en paardentrailers. 

Tweedehands aanhangwagens dubbelas geremd

Bent u op zoek naar occasion aanhangwagens met een dubbelas? Dan bent u bij Zeeland Aanhangwagens aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keus aan tweedehands dubbelas geremde aanhangwagens. Sterker nog al onze dubbelas aanhangwagens zijn voorzien van een remsysteem. Dit is bij ons standaard vanaf een bruto laadvermogen van 1.350 KG. 

Tweedehands aanhangwagen enkelas

Ook voor tweedehands aanhangwagens met een enkele as bent u bij Zeeland Aanhangwagens aan het juiste adres. In deze categorie hebben wij zowel geremde als ongeremde occasion aanhangwagens. De ongeremde aanhangwagens zijn verkrijgbaar met een bruto laadvermogen van 750 kg. De geremde aanhangwagens zijn verkrijgbaar met een bruto laadvermogen van 1.350 kg, 1.500 kg of 1.800 kg. 

Veilige gebruikte aanhangwagen

Kwaliteit en service staat bij Zeeland Aanhangwagens hoog in het vaandel. Vandaar dat wij tweedehands aanhangwagens uitgebreid controleren, en repareren indien nodig, voordat wij deze aan u aanbieden. Wij willen u tenslotten niet met onveilige aanhangwagen de weg opsturen. Mocht u twijfels hebben over de veiligheid van één van onze occasions, laat dan een onderhoudsbeurt uitvoeren. Bij een onderhoudsbeurt controleren wij onder andere het chassis, remmen en verlichting.