Zeeland Aanhangwagens
Uw keuze:

Direct-Leverbaar

Toon als:

AANHANGWAGENS DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Gesloten Aanhangwagen

GESLOTEN AANHANGERS DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Details en opties

AANHANGWAGEN KOPEN?

Wil je een nieuwe of gebruikte aanhangwagen kopen of leasen? Dat kan bij Zeeland Aanhangwagens. Wij hebben een ruim assortiment aanhangwagens. Daarnaast vind je in onze showroom in Middelburg ten alle tijden minimaal 50 aanhangwagens. Dankzij deze ruime voorraad kun je gemakkelijk aanhangwagens met elkaar vergelijken. 

Onze voorraad aanhangwagens zijn te koop als geremde of ongeremde aanhangwagen. Van simpele bakwagens tot professionele kippers en van grote dubbelasser aanhangwagens tot kleine aanhangwagens met een enkele as. Verkrijgbaar in lengtes van 1,80 t/m 6,05 meter.  Aanhangwagens met een bruto laadvermogen van 750 kg, 1350 kg, 1500kg, 1800 kg, 2000 kg, 2700 kg, 3000 en 3500 kg.

Onze aanhangwagens zijn RDW gekeurd en bij een bruto laadvermogen hoger dan 750 kg standaard voorzien van een eigen kenteken. Heb je de aanhangwagen gevonden die bij je past, maar niet de financiële middelen om de aanhangwagen direct te kopen? Geen probleem! Bij ons kun je ook een aanhangwagen leasen. Daarnaast is ook inruil van je oude aanhangwagen mogelijk.

HAPERT AANHANGWAGENS DEALER

Zeeland Aanhangwagens is Premium-Dealer van het markt leidend merk HAPERT Aanhangwagens. De aanhangwagens van HAPERT staan bekend als de sterkste aanhangwagens in de markt.

Het assortiment van HAPERT bestaat uit bakwagens, plateauwagens, achterwaartse kippers, driezijdige kippers, machinetransporters, multitransporters, autoambulances, motortrailers, gesloten aanhangers, koelaanhangers en bagagewagens. Kortom voor elk gebruik vind je bij ons een bijpassende remorque.

AANHANGWAGEN OPTIES EN ACCESSOIRES

Veel van onze aanhangwagens zijn standaard rijk uitgerust. Maar om de aanhangwagen perfect te maken voor je gebruik, kun je opties en accessoires aan de aanhangwagen toevoegen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Paraboolvering
  • Oprij-pakket
  • Loofrekken
  • aanhangwagennet
  • Stapelrek
  • Reservewiel
  • Aluminium opzet borden

Naast bovenstaande opties zijn er nog tientallen andere opties en accessoires. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een aanhangwagen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Middelburg.