Zeeland Aanhangwagens
Uw keuze:

Direct-Leverbaar

Toon als:

Direct leverbare aanhangwagens


AANHANGWAGEN KOPEN?

Wilt u een nieuwe of gebruikte aanhangwagen kopen of leasen? Dat kan bij Zeeland Aanhangwagens. Wij hebben een ruim assortiment aanhangwagens. Daarnaast vindt u in onze showroom in Middelburg en Terneuzen ten alle tijden minimaal 50 aanhangwagens. Dankzij deze ruime voorraad kunt u gemakkelijke aanhangwagens met elkaar vergelijken.

Onze voorraad aanhangwagens zijn te koop als geremde aanhangwagen en als ongeremde aanhangwagen. Van simpele bakwagens tot professionele kippers en van grote dubbelas aanhangwagens tot kleine aanhangwagens met een enkele as. Deze aanhangwagens zijn verkrijgbaar met een minimale lengte van 1,80 meter en een maximale lengte van 6,05 meter. Deze aanhangwagens kunt u kopen met een bruto laadvermogen van 7.50 kg, 1.350 kg, 1.500, 1.800 kg, 2.000 kg, 2.700 kg, 3.000 en 3.500 kg.

Onze aanhangwagens zijn RDW gekeurd en bij een bruto laadvermogen hoger dan 750 kg standaard voorzien van een eigen kenteken.Heeft u de aanhangwagen gevonden die bij u past, maar heeft u niet de financiële middelen om de aanhangwagen direct te kopen? Geen probleem! Bij ons kunt u ook een aanhangwagen leasen. Daarnaast is ook inruil van uw oude aanhangwagen mogelijk.

HAPERT AANHANGWAGENS DEALER

Zeeland Aanhangwagens is Premium-Dealer van het markt leidend merk HAPERT Aanhangwagens. De aanhangwagens van HAPERT staan, dankzij onder andere een volledig gelast en volbad verzinkt chassis, bekend als de sterkste aanhangwagens in de markt. HAPERT is al jaren marktleider van de Benelux in de gewichtsklasse tot 3.500 kg. Daarnaast is HAPERT ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland een steeds grotere speler aan het worden. Het vertrouwen in de sterkste van de markt neemt dan ook toe.

Het assortiment van HAPERT bestaat uit bakwagens, plateauwagens, achterwaartse kippers, driezijdige kippers, machinetransporters, multitransporters, autoambulances, motortrailers, gesloten aanhangers, koelaanhangers en bagagewagens. Kortom voor elk gebruik vindt u bij ons een bijpassende remorque. Ook voor advies bij de aanschaf van een remork kunt u bij ons terecht. 

AANHANGWAGEN OPTIES EN ACCESSOIRES

Veel van onze aanhangwagens zijn standaard al rijk uitgerust. Maar om de aanhangwagen perfect te maken voor uw gebruik, kunt u nog opties en accessoires aan de aanhangwagen toevoegen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Paraboolvering
  • Oprij-pakket
  • Loofrekken
  • aanhangwagennet
  • Stapelrek
  • Reservewiel
  • Aluminium opzet borden

Naast bovenstaande opties zijn er nog tientallen andere opties en accessoires welke per type aanhangwagen verschillend zijn. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een aanhangwagen? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Middelburg.