Zeeland Aanhangwagens

Aanhangwagens

DE SPECIALIST IN AANHANGWAGENS MIDDELBURG

Bij Zeeland Aanhangwagens in Middelburg staan uiteenlopende nieuwe en gebruikte modellen te koop. Wij leveren duurzame open aanhangers, waaronder bakwagens, plateauwagens, kippers en transporters van het bekende merk HAPERT. Zeeland Aanhangwagens is namelijk een Premium Dealer van dit gerenommeerde merk.

Daarnaast vindt u binnen ons assortiment diverse gesloten aanhangers van HAPERT, zoals bagagewagens en koelaanhangers. Ook voor het kopen van paardentrailers, veetrailers, boottrailers en speciaalbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets zijn wij een van de grootste dealers in Zeeland. Dankzij onze grote voorraad remorques vindt u bij ons ongetwijfeld een remorque die bij u past. Benieuwd naar onze voorraad remorks? Bekijk onze huidige voorraad onder ''Direct leverbaar'' op onze website. Heeft u advies nodig bij de aanschaf van een remork? Kom dan langs in onze showroom in Middelburg of Terneuzen. 

AANHANGWAGEN HUREN IN ZEELAND?

Voor elk type vervoersklus biedt Zeeland Aanhangwagens een geschikte oplossing. Zoekt u een aanhanger of trailer voor een eenmalige klus, zoals het vervoeren van tuinafval, gekoelde producten, uw inboedel, een auto, motor, boot of paard? Dan kunt u bij ons in Middelburg ook een passende aanhangwagen huren.

PREMIUM DEALER VOOR HAPERT AANHANGERS

Als Premium HAPERT Dealer is Zeeland Aanhangwagens uw contactpersoon voor advies en voorlichting over alle modellen van dit toonaangevende merk. Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij onze specialisten terecht met al hun vragen over de aanhanger-modellen van HAPERT.

Vanuit onze vestiging in Middelburg verzorgen we ook de verkoop, service, garantie, onderhoud en reparatie van alle HAPERT aanhangers. Daarnaast helpen we u graag bij het samenstellen van uw aanhangwagen of trailer. Wij zijn bovendien de enige Premium HAPERT Dealer in Zeeland en bedienen daarom zowel consumenten als zakelijke gebruikers binnen de gehele provincie.

ZEELAND AANHANGWAGENS LEVERT OOK TRAILERS

Naast het veelzijdige aanbod van aanhangers hebben wij in Middelburg ook een breed assortiment aan trailers, waaronder boottrailers, paardentrailers en veetrailers.

BOOTTRAILERS

Zeeland Aanhangwagens verkoopt en verhuurt uiteenlopende boottrailers. Het aanbod bestaat uit trailers voor motorboten en zeilboten, maar ook trailers voor het stallen van uw boot en standaardtrailers, die u zelf kunt samenstellen.

PAARDENTRAILERS

Binnen het assortiment paardentrailers vindt u onder andere 1½-paards-, 2-paards-, 3-paards-trailers en marathontrailers