Zeeland Aanhangwagens

Aanhangwagens

DE SPECIALIST IN AANHANGWAGENS

Bij Zeeland aanhangwagens vind je een ruim aanbod nieuwe en gebruikte aanhangwagens van meerdere merken, waaronder HAPERT.

In ons aanbod bieden wij open aanhangers aan waaronder bakwagens, plateauwagens, kippers en transporters Naast open aanhangwagens bieden wij gesloten aanhangers aan, zoals bagagewagens en koelwagens. Naast reguliere remorques hebben wij verschillende speciale aanhangers. Voor paardentrailers en boottrailers kun je bij ons terecht. Niet kunnen vinden wat je zoekt in ons aanbod? Wij bieden speciaalbouw om toch de door jou gewenste aanhanger te creëren. Niet voor niets zijn wij één van de grootste aanbieders in Zeeland.

Benieuwd naar het aanbod? Zie alle direct leverbare aanhangers.
Advies nodig bij de aanschaf van je remoque? Kom langs in onze showroom.

AANHANGWAGEN HUREN IN ZEELAND?

Voor elk type klus biedt Zeeland Aanhangwagens een geschikte oplossing. Zoek je een aanhanger of trailer voor een eenmalige klus? Zoals het vervoeren van tuinafval, gekoelde producten, inboedel, een auto, motor, boot of paard? Dan kun je bij ons in Middelburg ook een passende aanhangwagen huren.

PREMIUM DEALER VOOR HAPERT AANHANGERS

Zeeland Aanhangwagens is premium dealer van HAPERT aanhangwagens. Als Premium HAPERT Dealer is Zeeland Aanhangwagens je contactpersoon voor advies en voorlichting over alle modellen van dit toonaangevende merk. Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij onze specialisten terecht met alle vragen over de aanhanger-modellen van HAPERT.

Vanuit onze vestiging in Middelburg verzorgen we de verkoop, service, garantie, onderhoud en reparatie van alle HAPERT aanhangers. We helpen je graag bij het samenstellen van je aanhangwagen of trailer. Wij zijn  de enige Premium HAPERT Dealer in Zeeland en bedienen zowel consumenten als zakelijke gebruikers binnen de gehele provincie.