Zeeland Aanhangwagens

Aanhangwagen kopen

AANHANGWAGEN KOPEN IN ZEELAND

Nieuwe of gebruikte aanhanger kopen? Of u nu op zoek bent naar een specifieke bakwagen, bagagewagen, plateauwagen of kipper, of juist een koelwagen, autotransporter, of een speciale trailer; bij Zeeland Aanhangwagens vindt u gegarandeerd de juiste transportoplossing. In onze showroom staan uitsluitend aanhangers en trailers van de beste merken te koop. Zo staan we bijvoorbeeld in Middelburg bekend als dé dealer van het merk HAPERT.

KOOP EEN AANHANGER OP MAAT

Los van de verkoop van alle standaardmodellen verzorgen wij ook maatwerk in de vorm van speciaalbouw aanhangers. Wat uw transportvraag ook is; onze specialisten realiseren altijd de beste maatwerkoplossing tegen een scherpe prijs. Als Premium HAPERT Dealer kan Zeeland Aanhangwagens elke HAPERT aanhangwagen volledig naar uw wens en budget samenstellen. Heeft u andere speciale wensen? Dan kunt u bij ons ook een speciaalbouw aanhanger of trailer kopen.

AANHANGER HUREN IN MIDDELBURG

Voor een eenmalige of tijdelijke vervoersklus is het doorgaans beter om te huren in plaats van een aanhangwagen te kopen. Daarom verhuurt Zeeland Aanhangwagens ook alle modellen binnen het complete assortiment.

Zoekt u een tijdelijke oplossing voor het transporteren van uw inboedel, tuinafval, gekoelde producten, een auto, bedrijfsmachine, motor, paard of boot? Wij verhuren alle soorten aanhangers tegen de meest voordelige prijzen. Huur daarom uw aanhangwagen bij ons en profiteer van flexibele huurmogelijkheden en een uitstekende service.

Meer weten over huren versus kopen? Bezoek de showroom in Middelburg en laat u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden.

ZEELAND AANHANGWAGENS VERZORGT AL UW ONDERHOUD

Naast de verkoop en verhuur verzorgt Zeeland Aanhangwagens ook al het onderhoud aan uw aanhangwagen of trailer. In onze modern uitgeruste werkplaats in Middelburg kunnen klanten terecht voor het laten uitvoeren van constructieaanpassingen, reparaties, onderhoudsbeurten en keuringen (volgens de keurmerken BOVAG, ANWB en RDW). Onze deskundige monteurs en keurmeesters zorgen ervoor dat uw aanhanger snel weer volledig inzetbaar is.

GROOT MAGAZIJN MET AANHANGERONDERDELEN IN MIDDELBURG

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen? In ons magazijn in Middelburg hebben we alle gangbare onderdelen voor uw aanhangwagen of trailer op voorraad. Niet alleen voor de verkoop, maar ook om ervoor te zorgen dat onze monteurs alle aanpassingen, reparaties of onderhoud snel en efficiënt uit kunnen voeren. Kennis, kwaliteit, snelheid en flexibiliteit zijn immers de kernwaarden van Zeeland Aanhangwagens